HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Şehit Yılmaz Ercan KAİHL’de Üniversiteyi Kazanan Öğrencilere Anlamlı Uğurlama

İlçemizin ve İlimizin akademik başarısı yüksek okullarından Şehit Yılmaz Ercan Kız Anadolu İmam Hatip Lisemizde bu yıl üniversiteyi kazanan öğrencilerimiz için anlamlı bir uğurlama programı düzenlendi.
 
15.09.2024 15:00
Şehit Yılmaz Ercan KAİHL’de Üniversiteyi Kazanan Öğrencilere Anlamlı Uğurlama
Şehit Yılmaz Ercan KAİHL’de Üniversiteyi Kazanan Öğrencilere Anlamlı Uğurlama
"Geleceği Aydınlatan Gençlerimizi Üniversiteye Uğurluyoruz" sloganıyla okul bahçesinde gerçekleştirilen programa; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Dere, Şube Müdürlerimiz Mahmut Kartaloğlu ve Fatih Güney, 15 Temmuz Milli İrade Derneği Temsilcisi Yunus Özçelik, SİMDER Başkanı Yahya Bakır, Okul Aile Birliği Başkanı Halil Durceylin, İmam Hatip Lisesi Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Kadir Gezer'in açılış konuşmasıyla başlayan programda katılımcılar üniversiteye yerleşen öğrencilerimize başarı belgelerini ve hediyelerini takdim ederek tebrik ettiler.

13 Eylül 2024 Cuma günü okulda kılınan Cuma Namazının ardından gerçekleştirilen program okul müdtürü Kadir Gezer'in yaptırdığı dua ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr