HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

Sakaryalı Sanatçı Akif Yener’den Diyarbakır Emniyet Müdürü Fatih Kaya’ya ziyaret

Ünlü Ses Sanatçısı Akif Yener, Doğu İlleri ziyaretinde son durağı Diyarbakır oldu.
 
06.09.2024 12:41
Sakaryalı Sanatçı Akif Yener’den Diyarbakır Emniyet Müdürü Fatih Kaya’ya ziyaret
Sakaryalı Sanatçı Akif Yener’den Diyarbakır Emniyet Müdürü Fatih Kaya’ya ziyaret
Sakarya'nın tanınmış ses sanatçılarından Akif Yener, çeşitli etkinlikler ve ziyaretler kapsamında gerçekleştirdiği Doğu illeri turunda son durağı olarak Diyarbakır'a giderek, burada daha önce Sakarya'da görev yapmış olan Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya'yı makamında ziyaret etti. Akif Yener, bu anlamlı ziyaret esnasında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Fatih Kaya'nın Sakarya'da görev yaptığı dönemlerde gösterdiği üstün başarıları ve halkla devlet arasındaki bağı güçlendirme çabalarını takdirle andı.



Akif Yener'den Fatih Kaya'ya övgü dolu sözler

Ziyaret sırasında duygularını paylaşan Akif Yener, "Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya'nın, Sakarya'da görev yaptığı yıllarda üstün başarı ve operasyonlarından dolayı Sakarya halkı ve kamuoyu nezdinde çok güçlü izler bıraktığını ifade etmek istiyorum. Halkla devleti bütünleştiren, asayiş ve düzenin sağlanması için üstün gayret gösteren bir şahsiyetti. Sakaryalı bir sanatçı olarak bir kez daha üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, Diyarbakır'daki İl Emniyet Müdürü görevinde de kendisine başarılar dilerim" dedi.



Fatih Kaya: "Akif Yener Sakarya'nın değeridir"

Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ise ziyaret sırasında, Sakaryalı sanatçı Akif Yener'i makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaya, "Akif Yener Sakarya'nın bir değeridir. Burada kendisinin marşlarını ve albümlerini bir kez daha izledik ve dinledik. Tarihte Sakarya için yazılan ilk şarkı olan 'Onun Adı Efsane Sakarya' şarkısını bu kez özlemle dinledim. Bu vesileyle daha önce İl Emniyet Müdürü olarak görev yaptığım tüm Sakarya halkına selamlarımı iletmek istiyorum" şeklinde konuştu.



Yener'den Kaya'ya anlamlı hediye

Hoş bir sohbet eşliğinde geçen ziyaretin sonunda, Akif Yener, Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya'ya "5 Şarkı" adını taşıyan maxi single albümünü imzalayarak hediye etti. Ziyaretin ardından, her iki taraf da ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek birbirlerine başarı dileklerinde bulundu.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr