HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz'den KAIDER'e önemli ziyaret

KARADENİZ: "KAİDER Sakarya'nın aktif sivil toplum kuruluşlarından biridir"
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Kars, Ardahan, Iğdır Yardımlaşma ve Kültür Derneği'ni (KAIDER) ziyaret ederek, dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı. KAIDER Başkanı Gürsel Baltacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Vali Karadeniz, derneğin çalışmaları ve topluma sağladığı katkılar üzerine detaylı bir bilgilendirme aldı.
 
15.08.2024 11:20
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz'den KAIDER'e önemli ziyaret
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz'den KAIDER'e önemli ziyaret
Başkan Baltacı'dan teşekkür mesajı

Ziyaret sırasında KAIDER Başkanı Gürsel Baltacı, Sakarya KAIDER Derneği'nin, hemşehrilerinin her anında yanlarında olmaya çalıştığını belirterek, "Derneğimiz, yaptığı çalışmalarla Sakarya'mıza büyük katkılar sunuyor. Vali Karadeniz'e bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz," dedi. Ayrıca, Kars, Ardahan ve Iğdır ile ilgili kısa bir brifing de verildi.



Birlik ve beraberlik mesajları verildi

Vali Yaşar Karadeniz ise Sakarya'nın, birçok milletin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı bir şehir olduğunu vurguladı. Karadeniz, "Buradaki hemşehrilerimiz, gelenek ve göreneklerine çok fazla değer veriyor ve bunu sürdürüyor. Birlik ve beraberliğinizin devam etmesini temenni ediyorum," diyerek derneğin çalışmalarına olan desteğini ifade etti.



Kültürel tablo hediye edildi

Ziyaretin sonunda, günün anlam ve önemi adına Başkan Gürsel Baltacı, Vali Karadeniz'e Kars, Ardahan ve Iğdır yörelerine ait tarihi, turistik ve kültürel değerleri yansıtan bir tablo hediye etti.



Yönetim tam kadro hazır bulundu

Ziyarete katılanlar arasında Dernek Başkanı Gürsel Baltacı, Başkan Yardımcıları Asker Bututaki ve Sarıkamış Platformu Sakarya İl Başkanı Mustafa Karabudak, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Çekcan, Taner Gökçen ve Burak Doğutürk, Denetim Kurulu Üyesi Bülent Turan, Danışma Kurulu Üyeleri Bektemur Beşli, Tabip Vergül ve Naim Yolcu yer aldı. Ayrıca, Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Vergül, Başkan Yardımcısı Nihal Solmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Selma Çekcan ile İsminaz Çağır da ziyaret sırasında hazır bulundu. Sakarya'daki sivil toplum kuruluşlarının ne denli önemli bir rol üstlendiğini ve toplumsal dayanışmanın gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr