HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Gripten hemen kurtulun!

11.10.2016 00:00

Bu uygulama ile Gripten hemen kurtulun!

Kış aylarının en büyük rahatsızlığı olan, Gripten 1 günde kurtulmak mümkün. Ayağın altına limon ve bu maddeleri karıştırıp sürdükten 1 gün sonra gripten kurtulabilirsiniz...

Kış aylarının özellikle en korkulu rahatsızlıkları arasında kuşkusuz Grip hastalığı vardır. Ancak, uzmanlar bu hastalığında doğal yoldan üstesinden nasıl gelinebileceğini açıkladılar.

Bir sıcak, bir soğuk havalar, Gribal enfeksiyon soğukla birlikte herkes etkisi altına almaya başladı. Hepimizin bildiği gibi Gribin en büyük ilacı C vitamini, Limonun da en büyük C Vitamini deposu olduğu bilinir.

Aşağıdaki uygulamaları adım adım yaparak Grip hastalığından kurtulabilirsiniz:

1-Ayaklarınızı Limon ile 10 dakika ovun?

2-Topuk ve ayakların emilimi yüksek olduğu için ayak ve topuklarımıza sürdüğümüz maddeler hızlı bir şekilde bedenimize yayılacaktır.

3-Limonu topuk ve ayak üzerine masaj yaparak 10 dakika uygularsanız grip enfeksiyonunu hızlıca atmış olduğunuzu hissedeceksiniz.

Limon Suyu, Tuz ve Karabiberi Karışımı ile:

1- Çorba kaşığı Limon suyu, Tuz ve Karabiberi karıştırın ve içiniz. Bu karışımların içimizdeki tüm gribal enfeksiyonları etkisiz hale getirdiğini göreceksiniz.

-Limon Suyu ile Gargara Yapın

2- Çorba Kaşığı Limon suyu ve yarım çay bardağı suyu karıştırın. Ağzınızda gargara yaparsanız boğazınızdaki mikropları ve ağzınızdaki yaraları yok ettiğini fark edeceksiniz.

Limon Suyunu Burnunuza Uygulayın

3-Eğer Burnunuz tıkalı ise birkaç damla limon suyunu 2 pamuğa uygulayıp burun deliklerinize uygulayınız. Burnunuz hemen açıldığını ve nefes borunuzun temizlendiğini rahatladığınızı göreceksiniz.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr