HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 20 EYLÜL 2024, CUMA

A'LÂ Psikoloji Serdivan’da faaliyete başladı

'Her insan özünde kıymetlidir ve en A'LÂ olanı hak eder' bakış açısıyla yola çıkan A'LÂ Psikoloji Serdivan İlçesi'nde hizmete açıldı.
 
06.09.2022 12:50
A'LÂ Psikoloji Serdivan’da faaliyete başladı
A'LÂ Psikoloji Serdivan’da faaliyete başladı
Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde hizmete giren A'LÂ psikoloji kurucusu Esra Çelikel Sert, Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi Psikoloji, Anadolu Üniversitesi Sosyoloji ve son olarak Newport Internatıonal Üniversitesi Davranış Bilimleri mezunu olduğunu belirterek kendisi ve çalışma alanları hakkında bilgiler verdi. A'LÂ'nın 'En iyi' ve 'En güzel' şeklinde derin ve manalı anlam içerdiği üzerine bilgi paylaşımı yapan Psikolog Esra Çelikel Sert,mesleki alanda pek çok farklı ekolde eğitim aldığının altını çizerek ; "Dokunduğumuz hayatlara A'LÂ yapabilmek için çıktığımız bu yolda her şeyin en güzeli, en doğrusu ve en uygunu olması üzerine elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz" dedi.



Evli çiftler de sorunlar erteleniyor,üstü örtülüyor,çözümsüz bırakılıyor...

Çocuk, ergen, yetişkin ve ailelere yönelik danışmanlık hizmeti verdiklerini ifade eden Esra Çelikel Sert, özellikle evli çiftleri örnek göstererek bir noktaya dikkat çekti. Pandemi döneminde eve kapanmalardan dolayı yaşanan gerginlik ve tatsız hadiseler yaşandığını, bununla birlikte ekonomik şartların hane geçindirme konusunda ailelerin ruh ve beden sağlığını olumsuz etkilediğini ve en çok da bu konularda sıkıntıların yaşandığına işaret ederek; "Çocuk ve ergenler de ağırlıklı olarak DEHB(Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu), özgüven, uyum ve öfke sorunlarıyla karşılaşıyoruz. Bunun dışında özellikle pandemi sonrasında yetişkin bireylerde ciddi düzeyde depresyon, panik bozukluk,anksiyete bozuklukları dikkati çekiyor. Yine özellikle evli çiftler de yaşanan çatışmalar ile sözlü, fiziksel ve ruhsal gerilimlerin giderek artış göstermesi de son derece olumsuz gelişmeler. Bunların hepsini pandemi dönemine bağlayamayız fakat bir parça da olsa olumsuz etkileri ile karşılaşıyoruz. Biz mesleki etik kurallarımız ve aldığımız eğitimler gereği danışanlarımızın yaşamış olduğu sıkıntılara yönelik en uygun ekollerle yaklaşımlar sergilemekteyiz. Sakarya'mıza hayırlı ve uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Psikolog Esra Çelikel Sert; Kemalpaşa Mahallesi Kenan Sofuoğlu Caddesi No: 4 Daire: 8 Serdivan/Sakarya

İletişim numarası: 0507 054 05 54

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr