HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 20 EYLÜL 2024, CUMA

Yenihayat Spor Kulübü Başkan Yüce'yi ziyaret etti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilimizde engelli ve sağlıklı sporculardan oluşan Yenihayat Spor Kulübü Yöneticilerini ve Sporcularını AKOM'da ağırladı.
16.06.2023 14:51
Yenihayat Spor Kulübü Başkan Yüce'yi ziyaret etti
Yenihayat Spor Kulübü Başkan Yüce'yi ziyaret etti
Yenihayat Spor Kulübü Başkanı Selim Özen, beraberindeki syönetim kurulu üyeleri Haluk Hızel,Murat Şahan, kulüp engelli sporculari Yusuf Kanbur, Erhan Aydın, Erhan Bakan ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüceyi ziyaret etti.

Yenihayat Spor Kulübü Başkan Yüce'yi ziyaret etti


Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Ekrem Yüce; "Engelli sporlari konusunda şehrimizde  uzun yıllardır sportif faaliyet gösteren  Ulusal ve Uluslararası başarıları olan Yenihayat Kulübünün Sportif  çalışmalarını olabildiğince takip etmekteyiz. Avrupa Spor Şehri Sakarya şehrinde firsat eşitliği ilkesi içinde spora erişim konusunda her zaman engelli sporcularımızın yanında olacağız. Birlikte spor yapabilme kültürünü tüm bireyler için var ederek şehrimizde engelli sporları konusunda destegi ve katkı sunmaktayız. Engelli sporuna geniş kitlelere ulaşması konusunda Sakarya Buyüksehir Belediyesi olarak her zaman yanındayız dedi.

Yenihayat Spor Kulübü Başkanı Selim Özen ise konuşmasında; "Engelli Sporları konusunda ülkemiz engelli milli paralimpik sporcuların  özellikle Paralimpik Olimpiyat Oyunlarında elde ettiği son yıllardaki başarılara değinerek birçok paralimpik Spor branşında dünyanın en iyi sporcularınin ülkemizde yetişmektedir. Gelecekte engelli sporlari konusunda saglam temeller oluşturmalıyız. Şehrimizde yaşayan engeli bireylerin engelli spor branşları konusunda aktif Spor yapabilmesi konusunda ortak fikir alışverişi içerisinde olup sportif çalışmaların dahada büyütülerek erişebilir kılınarak geniş kitlelere yayılmasına destek olmalıyız. Bu yönce şehrimizde yapılacak çalışmalara gönüllü katki ve destek vermeye hazırız"  dedi. 

Selim Özen; "Sakarya Buyuksehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce, belediye olarak her zaman engelli sporları konusunda yanımızda olduğunuz ve bizlere destek verdiği için bu gün birkez daha  teşekkür ediyorum.Engelli sporcular olarak sportif organizasyonlarda Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda firsat eşitliği ilkesi içinde şehrimizi , ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek  bayrağımızı dalgandirmayi Avrupa Spor Şehri Sakaryamizi bu alandada var etmek başarılarımiz ile taçlandirmak istiyoruz." diye konuştu. 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr