HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

SATSO 7. Meslek Komitesi Futbol Turnuvası: Elemelere son maçlar

Altek Teknik Tesisat Ali Candan ve Vedat Kırcı'nın ana sponsorluğunda büyük bir coşkuyla devam eden SATSO 7. Meslek Komitesi tarafından düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası'nda elemelere yaklaşırken, takımlar son maçlarını oynayacak.
 
17.07.2024 15:00
SATSO 7. Meslek Komitesi Futbol Turnuvası: Elemelere son maçlar
SATSO 7. Meslek Komitesi Futbol Turnuvası: Elemelere son maçlar
SATSO 7. Meslek Komitesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen turnuvada elemelere son maç kala takımlarda rekabet yarışı devam ediyor. Son olarak 16 Temmuz Salı gecesi oynanan maçlarda A Grubundan AGDAŞ, Alfa Mühendislik'i 7-3 yenerek zirvedeki yerini korudu. AGDAŞ Rakip karşısına çıktığı 5 maçta, 5 galibiyet alırken; son oynanan maçta 5 gol atan Burhan Şahin, toplam gol sayısı 11 olarak gol kralı oldu.



Gecenin devamında B Grubundan  Dekare Endüsriyel Mühendislik ile Zirve Teknik karşı karşıya geldi. Dekare Endüsriyel Mühendislik'i 4 - 2 mağlup eden Zirve Teknik, toplam 2 galibiyet alırken 4. sıradaki yerini koruyor.



Son maçlar

Elemelere son maçlar kala, 17 Temmuz Çarşamba günü B Grubundan; Delta - Emka Toptan Tesisat ile, Hakiş Doğalgaz ise Mert Isı ile karşı karşıya gelecek. 18 Temmuz Perşembe günü ise A Grubundan Ada Akel, Mikron Grup ile; Şen Isı ise Alfa Mühendislik ile mücadele edecek.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr