HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

TARAKLI'YA 2 MİLYON TL MALİYETLİ YENİ MEYDAN

16.02.2016 00:00

Taraklı'da 2 Milyon maliyetli yeni meydan projesi başladı. Başkan Toçoğlu, 'Bölge hem zengin sosyal donatı alanlarına hem de tarihi dokuyla uyumlu yepyeni bir görünüme kavuşacak' dedi.

Taraklı'da ?Meydan Projesi' başladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye inşa edilecek meydanla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 'Bölgede tarihi dokuyla uyumlu olmayan ve daha sonradan bölgeye kazandırılan bazı yapıları kaldırdık. Zemin üzerindeki çalışmalarımız sürüyor. Ancak bölgede var olan ağaçları koruyacağız. Henüz proje aşamasında bölgedeki ağaçları da dikkate alarak yatırımımıza son şeklini vermiştik' diye konuştu.
ETKİNLİK
Yeni meydanda birbirinden zengin sosyal alanların yer alacağını ifade eden Toçoğlu, 'Yeni meydan projesi 2 bin 500 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla bölge hem zengin sosyal donatı alanlarına hem de tarihi dokuyla uyumlu yepyeni bir görünüme kavuşacak. Birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapabilmek adına alana bir de amfi tiyatro kazandırıyoruz. Ekiplerimizin çalışmaları sürüyor' dedi.
YAŞAM ALANI
Toçoğlu, 'Taraklımıza yaklaşık 2 milyonluk bir yaşam alanı inşa ediyoruz. Şehrimize yeni yaşam alanları, meydanlar, parklar kazandırma hususunda bugüne kadar birbirinden önemli çalışmaları hayata geçirdik. İlçelerimize yeni buluşma alanları inşa etmek için yeni projelerimizde de hazırlıklarımız sürüyor' şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr