HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 22 EKİM 2024, SALI

Gökhan İn sessizliğini yine instagramda bozdu!

"Vazgeçiremeyeceksiniz"
12.10.2024 15:51
Gökhan İn sessizliğini yine instagramda bozdu!
Gökhan İn sessizliğini yine instagramda bozdu!
Sakaryaspor eski kulüp başkanı Gökhan İn, video olayı sonrasında ilk kez sessizliğini bozarak açıklamalarda bulundu. Gökhan İn, "Bu mücadelemden beni asla vazgeçiremeyeceksiniz" sözleriyle dikkat çekti. İşte detaylar



Sakaryaspor'un bu sezon başında gerçekleşen olağan genel kongresinde başkan seçilen Gökhan İn, olaylı üç ayın sonunda kongre kararı almıştı. Kongre öncesinde ortaya çıkan bir video ise olayların farklı boyutuna taşımıştı. Gökhan İn, yönetiminde Reklam ve sponsorluk sorumlusu olarak yer alan Cengiz Şen tarafından darp edildiği anlar yine aynı yönetimde yer alan başkan vekili Semih İlkis tarafından kayda alınmıştı. Bu videonun sosyal medyaya düşmesi sonrasında haber alınamayan Gökhan İn, haftalar sonrasında sessizliğini bozdu. 

Gökhan İn, kişisel sosyal medya hesabından savcılığa verdiği ifade tutanağının fotoğrafını paylaşırken dikkat çeken bir not ekledi. Gökhan İn, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

"Tehditle videoyu çeken, bu videoyu yayan, vurulmam bahsi ile bu videoyu çektiren ve ifademde de bahsi geçen miktarı zorla almak isteyen bu olaya dahli olan herkesten şikayetçi olduğumu ifademde bildirdim. Yüce Türk adaleti karşısında hesap vermesi için, bu mücadelemden beni asla vazgeçiremeyeceksiniz!!!!!!!

Hakkımda yalan haber yapıp kamuoyunu bana karşı kışkırtan tüm şahıslar ve basın yayın kuruluşlarından da ayrıca şikayetçi olduğumu tüm kamuoyunun bilgisine sunarım. Sakaryaspor herkes ve her şeyden üstündür."

NE OLMUŞTU?

Sakaryaspor eski başkanı Gökhan İn'in, alacak verecek meselesi nedeniyle yaşandığı iddia edilen bir tartışma sırasında saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı. Saldırı anında kayıtta olan telefon, yaşanan gerilimi saniye saniye kaydederken saldırgan Cengiz Şen'in, Gökhan İn ile konuşurken sarf ettiği tehditkâr sözler dikkat çekmişti.

Gökhan İn'le konuşan kişi, "İsim kullanmayacaksın. Basın açıklaması yok abi. Artık bitti bu işler. Birol'un aldığı 150 bin lirayı da bu hafta içi sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni?" ifadelerini kullandı. Daha sonra yerinden kalkıp İn'e tokat atan kişi, "Duyuyor musun beni, bana bak. Olmayacak bunlar" diye bağırdı.

Gökhan İn'e Cengiz Şen'in tokat attığı görüntünün sosyal medya hesaplarından paylaşılması üzerine Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca "yağma" suçundan soruşturma başlatmıştı. Başlatılan soruşturmada Cengiz Şen ve Semih İlkis gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmiş, buradaki işlemlerin ardından cezaevine gönderilmişti.

#gökhanin #sakaryaspor 

medyabar
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr