HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Teşkilatın yüzde 50'si değişecek

AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkat çektiği metal yorgunluğunu aşmak için köklü değişime gidiyor, teşkilatların en az yüzde 40-50'si değişecek.
16.08.2017 00:00
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın son dönemde sık sık dile getirdiği metal yorgunluğunu aşmak için düğmeye basıldı. TEŞKİLATLARIN YARISI DEĞİŞECEK Hafta sonu başlayacak ilçe kongreleri ve ardından gerçekleştirilecek il kongrelerinde teşkilatların yüzde 40-50'si değişecek. Bu doğrultuda bir ay boyunca kapsamlı bir çalışma yürütülerek, adaylarla ilgili geniş bir rapor hazırlandı. Rapor önceki gün AK Parti'nin MYK toplantısında Erdoğan'a sunuldu. Toplantıda kongre süreçleri detaylı bir şekilde masaya yatırıldı. YORULANLAR GİDECEK Erdoğan'ın ?yorulan varsa kenara çekilsin' uyarısının ardından şu ana kadar Bursa, Yozgat, Uşak ve Karaman il başkanları aday olmayacaklarını açıklarken bu rakamın önümüzdeki günlerde artabileceği belirtildi. AK Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, "Değişmesi gereken ne kadar kişi varsa değişecek. Bu oran yüzde 40-50 arası olabilir" denildi. Kaynak: Yeni Şafak
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr