HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 06 MAYIS 2025, SALI

Mutfak Atölyesi'nde Lezzet Dolu Dersler

24.07.2018 00:00
Sapanca SAMEK'te Mutfak Atölyesi'nde öğrenciler yemeklerin nasıl yapıldığı hakkında bilgiler aldı. Şerbetler hakkında bilgi veren Topal, 'Büyüklerimiz bilir mutfakta lezzetli yemekler yapabilmenin çeşitli püf noktaları vardır. Biz de derslerimizde bu lezzet sırlarını öğrencilerimizle paylaşıyoruz. Lezzet dolu bir dersi daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz' dedi.   Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen SAMEK'lerde yaz kursları tüm hızıyla devam ediyor. Sapanca SAMEK'te Mutfak Atölyesi'nde buluşan öğrenciler çeşitli yemeklere imza atarak yeni tatlar öğrenmenin keyfine varıyor.   Tatlıların vazgeçilmezi şerbet Mutfak Atölyesi Eğitmeni Derya Topal, 'Bugün dersimizde Fırında Soğanlı Domates Çorbası ve Cevizli Fındıklı Kurabiye yapımını işledik. Büyüklerimiz bilir mutfakta lezzetli yemekler yapabilmenin çeşitli püf noktaları vardır. Biz de derslerimizde bu lezzet sırlarını öğrencilerimizle paylaşıyoruz. Bugün tatlıların vazgeçilmezi şerbetin, hamurla buluşması esnasında dikkat edilmesi gerekenleri anlattık. Hamurun kıvamının ayarlanması, şerbet malzemelerin neler olması gerektiği, şerbetin pişme süresi ve tatlı hamuru pişirmenin inceliklerini aktardık. Son olarak yemeklerimizi sunuma hazırlayarak lezzet dolu bir dersi daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz' dedi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr