HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Camili Osmanbey'in Miniklerinin Okuma Sevinci

16.05.2018 00:00

Şehrimizin eğitimde başarılı okullarından Camili Osmanbey İlkokulu 1-F sınıfı öğrencileri okuma yazma öğrenmenin mutluluğunu aileleriyle paylaştılar.

?Artık Okuyoruz' konulu okuma bayramı etkinliğinde Sınıf Öğretmeni Fatih Akar'ın öğrencileri hazırladıkları birbirinden güzel gösterilerle ailelerine büyük gurur yaşattılar. Okul Müdürü Zerrin Kemiksizoğlu programın açılışında yaptığı konuşmada; 'Eğitim öğretim yılı başında bir harf bile bilmiyorken, yılsonunun yaklaştığı bugünlerde minik öğrencilerimizin kitap okuduklarını görmek biz öğretmenlere büyük bir mutluluk kaynağı oluyor. Çocuklarımızın bu başarısından velilerimiz de gurur duyuyorlar' dedi. Okuma yazma öğrenmenin mutluluğuyla ailelerine ve öğretmenlerine başarılı bir gösteri sunan minik öğrenciler, kendilerini izleyen davetliler tarafından ayakta alkışlandı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr