HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Sakarya'nın Gururu Rap Müzik Sanatçısı Yeni Klip Yayınladı

20.11.2016 00:00
Rap müzik hayatına Sakarya'da başlayan ve halen devam etmekte olan Revios, yeni klibini Türkiye'nin en büyük müzik şirketlerinden olan 3 Adım Müzik bünyesinde yayınladı. Revios bugüne kadar yapmış olduğu şarkılarla Türkiye genelinde büyük bir beğeni toplayarak Sakarya'nın tanıtımına da büyük katkılar sağladı. Yeni klibini Serdivan Tepesi'nde çekti.

Revios - 04.47 (Official Video)

Şarkının bilgileri ve sözleri: Yönetmen: Cemre Özgür Altyapı: Kadirhan Tuncer Mix: Revios & Alphan Kurtoğlu Kayıt: RNC Recordz Yardımcı Yönetmen: Servet Azimli Neden hep aynı cümleler kulağıma doldu? Odam benim kadar darmadağın,bi' kenarda durdum Sadece biraz daha nefes almak olsun Ne fesatlanmak isteği bu,ne zamansız vurgun Ne saçma şarkılarda ne salak tavırlar Ne karaktersiz vücutlar,ne eksik yanın kalırsa Ne laçka konuşmalar,samimiyiz nasılsa Ne yarınlar çok uzak,ya yarınlar kör bi' tuzaksa? Nankör bi' aşifteydi zaman,çekip gitti Dönüp bakmadan bi' kez ardına,dilersen bi' durup bak Her eski fotoğrafta nüksediyor acı Renkler karardıkça daha fazla unutuldu unutmak Aslında umursamam fazla konuşmazsanız Böyle gayet rahatız Herkes bahtından dem vuruyor,nasıl mı? Nasıl bu acziyetle milyonda bir şansız? (Duvarlar,tavan,bordo perdeler ve iki koltuk Apartman boşluğunda umutlarımı astım Hepsi bitsin artık bütün bunlar,hayır. Benim cinayetlerim nihavent makamından 04:47 bikaç milim şakakta Devamı yok,noktalar birleşir şafakta Kaybettim aklı,yine sinir krizleri Hayalgücüm kurutup yakıyor denizleri) Sahnedeyim,sadece bakıyorum yüzlerine Bi' körün sürrealist tablosunu söyle diye bağırıyorlar Bende baslıyorum, ''Çünkü bazı insanlar bazılarının tapar gibi gölgesine'' Aynen öyle,hiçbişey değişmedi Zaten değişmesini beklemek de saçma bişey Bakın ben aynıyım hep,içimi çözemezsin Konusmak basit kalır ve anlam veremezsin Mesela bunun gibi Duymadığın biriyle konuşmayı denemezsin Ne demezsin,acım bunla ilgili Tedavülden kalkmış gibi söküp attım kalbimi İçim bi' buz dağı ben kuklasıyım beynimin Ve benim coğrafyamda anlamı yok sevginin (Nasıl bi' karanlık bu,sardı dört yanımı Ve biri çıkıp geldi karanlığımı soğurdu, Rengi griydi,o bi' devrimin sonuydu 04:47 bikaç milim şakakta Devamı yok,noktalar birleşir şafakta Doğrusu bişeyleri hissettiğimi sanmıyom)
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr