HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Hüseyin Ergün: Sakarya'mızın geleceği için çalışıyoruz

Vatan ve Hürriyet Partisi Sakarya İl Koordinatörü Hüseyin Ergün, "Sakarya'mızın geleceği için çalışıyoruz" dedi.
 
07.06.2024 16:21
Hüseyin Ergün: Sakarya'mızın geleceği için çalışıyoruz
Hüseyin Ergün: Sakarya'mızın geleceği için çalışıyoruz
Sakarya'da teşkilatlının kurulmaya başlamasıyla şehrin siyasetine soluk getiren Vatan ve Hürriyet Partisi'nin üst düzey yetkilileriyle yaptığı toplantının ardından; İl Koordinatörü Hüseyin Ergün açıklamalarda bulundu.

İl Koordinatörü Ergün, Sakarya'da İl yönetiminin kurulduğunu ve 5 ilçede teşkilatlanma yapıldığını belirtti. Kısa süre önce partisinin üst düzey yetkilileri ile bir araya gelerek verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Ergün, "Sakarya siyasetinin yeni yüzüyüz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ışığında, hak ve adaletin teminatı için yola çıktık. Sakarya'mızın geleceği için kollarımızı sıvadık, çalışmalara başladık. Şuan 5 ilçemizde teşkilatımızı kurduk. Yakında bütün Sakarya'da ilçe teşkilatlarımızı kurmayı hedefliyoruz." dedi.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr