HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Çark Caddesi'nin ünlü kuyumcusu gözaltına alındı!

27.06.2024 23:34
Çark Caddesi'nin ünlü kuyumcusu gözaltına alındı!
Çark Caddesi'nin ünlü kuyumcusu gözaltına alındı!
Çark Caddesi'nde daha önce gümüşçü olup son 4 yıldır kuyumculuk yapan, pasaj 2000 civarında da dükkanı bulunan E.T. altın toptancılarına ve vatandaşlara borcunu ödemediği iddiası ile yapılan şikayet sonrası gözaltına alındı.



Çark Caddesi'nde daha önce gümüşçü olup son 4 yıldır kuyumculuk yapan, Pasaj 2000 civarında da dükkanı bulunan E.T. iddialara göre girdiği ticaret sonrası altın toptancılarına ve vatandaşların emanet ettiği altınları ödeyemeyecek duruma geldi. Zamanla vatandaşların emanet diye tabir ettikleri altınları da ödeyememesi sonrası haber şehirde yankı uyandırdı.

Şehrin büyük kuyumcularından olan E.T.'nin ilk önce şehirden kaçtığı haberi yayılsa da E.T.'nin Sakarya'da olduğu öğrenildi. Yapılan şikayetler sonrası E.T. öğle saatlerinde gözaltına alındı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr