HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 22 EKİM 2024, SALI

“ARSİADER 2024 YILIN AHİSİ ve ÖRNEK ESNAFI”

27.09.2024 15:10
“ARSİADER 2024 YILIN AHİSİ ve ÖRNEK ESNAFI”
“ARSİADER 2024 YILIN AHİSİ ve ÖRNEK ESNAFI”
Ahilik haftası dolayısıyla Arifiye Esnaf Sanayici ve iş adamları Derneğinin organize ettiği "ARSİADER 2024 YILIN AHİSİ ve ÖRNEK ESNAFI" Etkinliğinde bu yıl Yılın Ahisi ve Örnek Esnafı Seçilen Ekrem KARAHAN beye iş yerinin önünde plaket verildi.

“ARSİADER 2024 YILIN AHİSİ ve ÖRNEK ESNAFI”


Proğrama Arifiye Kaymakamı Ahmet Can PINAR, Ak Parti ilçe Başk. Veysel ÜNLÜ Ak parti ilçe teşkilat üyeleri. CHP İlçe Başkanı Ali GÖKPINAR, Arifiye Belediye Başkan Vekili Mehmet AYVAZ, MHP İlçe teşkilatı adına Meclis üyesi Murat ÇİÇEK, Arifye Belediye Başkan yardımcıları Serkan ÇARKTAN, Mehmet Erhan ÇETİN, Arifiye ilçe müftüsü Mükerrem CÜRE, MHP İl yönetim kurulu Üyesi İlhami AÇAN, Arifiye Din görevlileri derneği Başkanı Fırat BAŞER, Arifiye merkez camii İmam Hatipi İsmail YAYLA ARSİADER Başk. Fatih Fahri YETER, Başk. Yard. Serkan ÇAKIR, İnsan kaynakları Kom. Başk. Mehmet VURALOĞLU, Mali işler Kom. Başk. Harun DAYIĞOĞLU, Dernek üyeleri, Siyasi parti teşkilatları, stk temsilcileri ve Esnaflar katıldı.

“ARSİADER 2024 YILIN AHİSİ ve ÖRNEK ESNAFI”

Plaketi ARSİADER Başkanı ve Arifiye Kaymakamı Tüm misafirler adına Namı değer BERBER Ekrem Amca'ya Taktim ettiler.

Arsiader Başkanı Fatih Fahri yeter Ajilik haftasını kutlayarak kısaca Ahilik haftası hakkında bilgi verdikten sonra Yılın Ahisi nasıl seçildiğinden bahsederek bu yılki Yılın Ahisi ve Örnek Esnafı seçilen Ekrem KARAHAN'ın ismini açıkladı.

“ARSİADER 2024 YILIN AHİSİ ve ÖRNEK ESNAFI”

Daha sonra Arifiye Kaymakamı Ahmet Can Pınar söz alarak Ekrem amcayı geçen yıl yine böyle bir etkinlikten sonra tanıdığını ve ilk traşına burada olduğunu söyledi daha sonra bu organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek yönetimine teşekkür etti.

Söz alan Ekrem Karahan bunu hiç beklemediğini kendisi için sürpriz olduğunu belirterek Arsiader üyelerine ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti…

Arifiye İlçe müftüsü Mükerrem CÜRE beyin duasıyla Proğram sona erdi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr