HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 13 MART 2025, PERŞEMBE

GASTRONOMİ ALANINDA BİR BAŞARI DAHA

05.12.2019 00:00
GASTRONOMİ ALANINDA BİR BAŞARI DAHA
GASTRONOMİ ALANINDA BİR BAŞARI DAHA

SUBÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri Helal Expo kapsamında düzenlenen yemek yarışmasında 22 yaş altı ekip kategorisinde bronz madalya başarısı elde etti.

 

2019-2020 eğitim öğretim yılıyla birlikte mutfak kurulumu ve yemek yarışmaları alanında girişimlerini artıran Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Turizm Fakültesi, ulusal ve uluslararası yarışmalarda kazandığı başarılarla dikkat çekiyor.

Son olarak İslam İş Birliği Teşkilatı (İİT) tarafından yedincisi düzenlenen Helal Expo kapsamında gerçekleştirilen 'Taşpakon World 7. Halal Summit Chefs Championship' yarışmasına katılan Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları birinci sınıf öğrencileri Yunus Emre Akma, Barış Şahinbay ve Nuri Şenyıldız 22 yaş altı ekip kategorisinde bronz madalya kazanma başarısını elde etti.

Türkiye'den birçok üniversitenin yer aldığı yarışmaya SUBÜ öğrencileri; keçi peynirli meyveli pancar düeti başlangıç tabağı, ıspanaklı terin yatağında velouté soslu fıstıklı bonfile ana yemeği ve hevay-ı hakaniye tatlısıyla katıldı.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr