HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Yüzü bu hale geldi

22.12.2016 00:00

Akyazı'da özel bir anaokulunda yüzünü kalorifer peteğine çarpması sonucu dişleri kırılan, dudağı patlayan 5 yaşındaki çocuğun sağlık merkezine götürülmeyerek ailesinin beklendiği iddia edildi.

Alınan bilgiye göre Akyazı'da özel bir anaokulunda eğitim gören 5 yaşındaki Ahmet Hadi Yavuz, öğretmeninin sınıfta olmadığı sırada arkadaşlarıyla oyun oynarken itilmesi sonucu yüzünü kalorifer peteğine çarptı. Dişlerinin kırılması ve dudağının patlamasıyla yüzü kanlar içerisinde kalan Ahmet Hadi'nin çığlıklarını duyan okul idarecileri önce çeşmede yüzünü yıkadılar. Daha sonra ise okula yakın olan sağlık merkezine getirmek yerine ailesine haber verdiler. Kısa süre sonra okula gelen Yavuz ailesi çocuklarının durumunu görünce önce Akyazı Devlet Hastanesine oradan da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirdiler. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Ahmet Hadi'in 2 dişinin kırıldığı alt çenesinin de parçalandığı tespiti yapıldı. Çenesine dikiş atılan ve Çene tedavisi gören Ahmet Hadi'nin tedavisi sürüyor. Yavuz ailesi çocuklarının özel bir anaokulunda okuduğunu 23 kişilik sınıfta sınıf öğretmenlerinin çocukları yalnız bıraktığı esnada oyun oynarken arkadaşı tarafında itilerek Kalorifer peteğine çarpması sonucu dişlerinin kırıldığını çenesinin de hasar gördüğünü belirterek; "Çocuk kanlar içerisinde Okula yakın Sağlık merkezine getirmek yerine bizleri arayıp bekliyorlar. Biz Çocuğumuzu alıp hemen Hastaneye koştuk önce Akyazı daha sonrada Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine gittik. Çocuğumuzun 2 dişi kırılmış çenesi dağılmış vaziyette. Saatlerce süren tedavi esnasında ne Okludan neden Çocuğumuzu bu duruma getiren aileden arayıp soran olmadı. Hastanede Çocuğun dişi kırıldığı esnada hemen Süte konsa tekrar işlev görebileceğini öğrendik. Olay olduğunda Okul idarecileri Çocuğumuzu Sağlık merkezine getirseydi en azından dişlerini kurtarmış olacaktık bu kadar sorumsuzluk olmaz" diyerek tepki gösterdiler.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr