HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Rumeli Balkanlar Derneği 2020’ye dair planladıkları son ziyaretlerini de tamamlamış oldu.

Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aytaç Demirci, beraberindeki Başkan Yardımcısı Vedat Selamet ile birlikte üye ve hemşeri ziyaretlerini sürdürüyor.
02.01.2021 00:00
Rumeli Balkanlar Derneği 2020’ye dair planladıkları son ziyaretlerini de tamamlamış oldu.
Rumeli Balkanlar Derneği 2020’ye dair planladıkları son ziyaretlerini de tamamlamış oldu.
Üyelere tek tek ziyaret

Nisa Ofis Mobilya sahibi İsmet Durak, Mert İnşaat Dekarasyon sahibi Ayhan Gönül ve Morina Balıkçılık İşletmecisi Nadir Yenigün'le beraber, Feratoğlu İnşaat sahibi ve Turan Bilim Derneği Sakarya İl Başkanı Zeki Feratoğlu ve eşi Elif Feratoğlu'nu işyerinde ziyaret eden Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aytaç Demirci ve Vedat Selamet; çalışmalar hakkında bilgi edinerek istek, sıkıntı ve sorunları dinledi.

Rumeli Balkanlar Derneği 2020’ye dair planladıkları son ziyaretlerini de tamamlamış oldu.

Vefa Örneği

Derneğin değerlerinden biri olarak anılan Rumeli Kültür hareketine sağladığı sayısız desteklerde bulunan gönül adamı olarak ta bilinen Kurucu Başkan Yardımcısı Ethem Ferhatoğlu ile derneğin Başkan Yardımcısı İbrahim Koşutan'ın kızı olan derneğin bir önceki dönem Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Eczacı Sena Koşutan'ı da ziyaret eden Başkan Demirci ve Yönetim Kurulu Üyeleri; "Ülkemizi ve Dünya'mızı etkisi altına alan Covid-19 ile en ön safta mücadele eden tüm sağlık çalışanlarına minnettarız" mesajı verdi.



Muhtarlarımızı unutmadılar

Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aytaç Demirci ve Yönetim Kurulu Üyeleri; 2020 yılının son ziyaretlerini ise; Sakarya Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Erdal Erdem ile Serdivan ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi Muhtarı Mustafa Gül, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Göksel Yüksel, Çukurahmediye Mahallesi Muhtarı Rıfat Priştine olmak üzere, makamlarına giderek tamamlamış oldu.

Başkan Aytaç Demirci; 2021 yılında üye ziyaretlerini artırarak sürdüreceklerini, Yeni Koronavirüs'ü sağlıklı bir şekilde atlatmayı umut ederek çeşitli faaliyetler ile ziyaretlerini hız kesmeden sürdüreceklerini açıkladı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr