HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Haluk Levent o amcaya sahip çıkacak

01.09.2017 00:00

Toplumsal olaylara duyarlılığıyla bilinen sanatçı Haluk Levent, Adapazarı şehir merkezindeki insanların yoğun olduğu Çark Caddesi üzerinde yer tezgahı kuran yaşlı bir adamın ıhlamur satmaya çalışmasının, zabıta ekipleri tarafından engellenmesine ilişkin hareke geçti.

  Ihlamurları elinden alınan yaşlı adam caddenin kenarındaki bir pasajın önüne oturarak gözyaşı döktü. Yaşlı adam, "Onlar benim çocuklarımın rızkıydı. Ben bu yaştan sonra para kazanmaya çalışıyorum emeğimi geri verin. 80 yaşındaki adamın malını almak nedir. Benim çocuklarım doymasın mı?" diyerek uzun süre ağladı. Zabıtanın bu hareketi sosyal medyada büyük tepki aldı.   Ünlü rockçı Haluk Levent'te, bu konuya duyarsız kalmadı. Kurucusu olduğu AHBAP platformu aracılığıyla yaşlı amcaya yardım etceklerini belirtti. Haluk Levent resmi twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: "Ahbap Adapazarı ilgileniyor. Umarım bir an önce ulaşıp amcaya destek olacaklar. Sevgili zabıtalar! Kentin düzeni için çabalıyorsunuz da yaşlı bir amcaya böyle davranarak içimizi acıtıyorsunuz.Bunlara mahal vermeyin!" [yaziici id="34466"] yurtgazetesi    
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr