HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Dünya'da ve Türkiye'deki gelecek ekonomi modelleri görüşüldü

İlimizin tanınmış İşadamlarından İsmail Eminler, yeğeni Osman Eminler ile birlikte MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu'nu ziyaret etti. 
 
02.01.2021 00:00
Dünya'da ve Türkiye'deki  gelecek ekonomi modelleri görüşüldü
Dünya'da ve Türkiye'deki  gelecek ekonomi modelleri görüşüldü


Sarar Özel Giyim Firma Sahiplerinden MÜSİAD Sakarya Şubesi üyesi İsmail Eminler ve Dr. Osman Eminler;MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu'nun işyeri olan Filizfidanoğlu Yapı da ziyaret ederek gündeme ve sektöre dair istişareler de bulundu. 



Karz-ı Hasen

Dünya'daki ve Türkiye'deki Pandemi sürecindeki ve gelecek ekonomik modelleri ve ticari konuların görüşüldüğü ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Kendisine yapılan ziyaretten ötürü son derece memnun olduğunu ifade eden Başkan İsmail Filizdanoğlu; geride bıraktıkları 2020 yılını değerlendirdiklerini ve bu yıl çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini açıkladı. Filizfidanoğlu; "Bu vesileyle kendilerine ziyaretleri ve '40 soruda Karz-ı Hasen' kitap hediyeleri için de ayrıca teşekkür ederim" dedi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr