HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

BUGÜN GÜNLERDEN ZAM

Motorine ne kadar zam geldi?
25.06.2019 00:00
BUGÜN GÜNLERDEN ZAM
BUGÜN GÜNLERDEN ZAM

İŞTE ZAM ORANLARI

Seçimlerin bitmesiyle birlikte ekonomik olaylarda hareketlenmeler başladı. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPSİS) tarafından ilk zam haberi geldi.

EPSİS'ten yapılan açıklamaya göre  bugünden itibaren geçerli olmak üzere motorinde 22 kuruş/litre pompa fiyatlarına yansıyacağı açıklandı.

BENZİNE DE ZAM GELECEK Mİ?

22 kuruşluk zam haberinin ardından yeni bir açıklama yapan EPSİS, yine bugünden itibaren geçerli olmak üzere Motorinde 7 kuruş/litre fiyat artışı olduğunu fakat artış ÖTV'den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacağını bildirdi. U

zmanlar gerçekleşen zam haberlerinin ardından uluslar arası piyasalarda   motorinde olduğu gibi benzinde önemli bir yükselişin olmayacağını aktararak, birkaç günlük süre içinde bir farklılık olmayacağını bildirdi.
 

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)sakaryamedyasi.com.tr
Tüm hakları Sakarya Medyası adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr